sábado, 20 de junio de 2009

snacs by roger



aki tenim una petita seccio de snacs,
son les entrades avans i durant un apat on podem tenir tot tipus de formes, colors, caracteristiques diferents de gust i de textura, on poden ser salades dolces, cruixents, i no tan cruixents
ej:
patates xips, bastonets de pa, pa amb oli ( seria un snac???)pasta philo amb fruits secs , herbes , formatges...
cruixents amb base d'arros, bacalla, gamba, bacon,parmesano, herbes, especies...
vegetals, poden ser desde patata a remolacha i passant x tots els colors tenin en compte fer servir tecniques diferents de coccio depenent de la composicio de la verduras o fruita o fruit sec etc...
combo sancs fem servir pans degustacio tipus: picos, regañas, grissines, pa d'all, pistocu, cocas, tot tipus de masses a base de farina arros o algun tipus de mido.
tots acompanyats de formatges cremosos tendres secs
mermelades d'autor ej: emrmelada de tomaquet amb alfabrega, confiturade xilis amb mango, castanyes amb ron, mel amb tofona...
un snac ideal es aquell que et fa una mica de alivera i ajuda a comencar un apat a digerir amb un vermouth, cava cerveza, etc... i anar obrint el estomag per començar a dinar o no, x sopar,x brenenar, a mig mati, mitja tarda...
Es poden fer servir per combinar amb plats com la famosa truita del ferran adria de patates xips, per posar x sobre d'una amanida de formatge de cabra , o per acabar de donarli un toc d'estilisme i carcateristiques difernets al plat,
de fet tota la vida s'ha utilitzat aquets recurs ej la ensaladilla rusa a molt lloc s'acompanya amb una mena de torradetes de tubo o planes com siguin le sposen a sobre clavades en plan rei arturo.
de fet els sancs donen molta vida a un apat es com un petit entreteniment avans de dinar que ens fa sentir be per l'efecte auditiu del crunxi crunxi, i es el moment a on l'organisme sap que vindra mes teca i es posa a preparar el estomag x digerir els aliments que vindran despres i tot aixo sempre acompañat d'una beguda refrescant o no, segons el dia si fa un dia plujos, potser necessitem algo amb mes cos i un dia caluros algo mes suau i fresc...
doncs els snacs son llibertat d'expressio d'un cuiner a on pot fer servir moltes formes y molts colors i textures difernets...
NITROGEN:
tambe hi ha snacs mes pro com fets amb nitrogen liquid com seria pistachos amb cremad de pistachos nitro
pernil iberic nitro molt divertit molt dificil de servir s'ha de fer tipus performance amb la gent a davant o servir amb plaques de gel sec p pisarres pasades x nitro.

algu va dir de fet ,nose qui ho va dir XD :


estos son mis principios si no os gustan tengo otros...
( grouchomarx)

totes les fotos son fetes a foodandmambo

No hay comentarios:

Publicar un comentario